true

Werken bij

Een succesvol proces
is mensenwerk

Heb jij een sterke drive tot verbeteren, vernieuwen en pionieren? Vind je het een uitdaging om bedrijfsprocessen optimaal te laten functioneren dankzij innovatieve planning software? En werk je daarnaast graag in een losse, zelfstandige, informele en verantwoordelijke sfeer? Dan leren we jou graag beter kennen! Reageer op één van onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacatures

Accountmanager Link2service

Heb jij ervaring in de verkoop en heb je C-level connecties in de installatie- en onderhoudsbranche? Vind je het leuk om zelf mooie ideeën te bedenken én uit te voeren? En spreek je daarnaast vloeiend Nederlands en Engels?
Meer informatie

Senior Consultant (40 uur)

Heb jij ervaring met workforce management en personeelsplanning? Ben je communicatief sterk en werk je graag met en voor interessante klanten? Ben je bekend met verschillende ERP-oplossingen en wil je graag helpen bouwen aan de verdere groei van onze organisatie?
Meer informatie

Microsoft Developer

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar je eerste uitdagende baan als Microsoft Developer? Heb je een passie voor informatica en een sterke interesse in het ontwikkelen en testen van applicaties? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
Meer informatie